TORSK I BUTTERDEJ

 

TILBEREDNINGSTID: 20 MIN

KOGE/STEGE TID: 25-35 MIN.

ANTAL PERSONER: 4

RÅVARER: 5-600 GR. TORSKEFILET

1 ÆG

½-1 DL. FLØDE

1 STOR PORRE (KAN ERSTATTES MED FORÅRSLØG)

SALT/PEBER

2 SPK. MEL

4 PLADER BUTTERDEJ

OPSKRIFT: Hak porre eller forårsløg i en food-processor. Tilsæt torsken, der er skåret i store tern, og derefter mel, æg, krydderier.

Tilsæt fløden. Farsen skal være lidt fast.

Rul butterdejen ud, del evt. hvert stykke midt over. Læg fars på halvdelen af hvert stykke dej, fold den anden halvdel indover, og klem sammenføjningerne sammen.

Pensel med æg, og bag pakkerne i 25-35 min. I ovnen v/ 200 g.

TIPS: Serveres med pillekartofler og Hollandaise sauce.